Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ well hello there dudes.

Saya delete tutorial denim template saya. Sebab ramai copy. Korang tengok tutorial diorang jelah ye.
korang click lah gambar atas ni sampai besar pastu tengok sikit yang saya highlight kat dalam kotak merah tu. Nampak tak nama ReginaLovaSweet. Okay saya nak bagitau tuuuuuu nama PHOTOBUCKET saya. Yes. Dia tak credit. Nak saya kasi link tutorial dia korang mintak la part 2 ke part 3 kat dia yeeee. 
http://chumelkau.blogspot.com/2011/05/how-to-use-denim-template.html
Tahniah lah dapat publisiti murahan kat sini. Add saya kat facebook buat baik-2 la ye. Hoho. Okay bai. 

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.