Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ To : YayaBearry
Saya buat header kat photoshop. Dulu guna banyak software , sekarang saya dah reti guna photoshop saje. Hoho. Dia kata saya kedekut sbb tak balas, nah saya balas kat post terus. Btw, semalam saya tak on, sbb tu tak balas mesej awak ni ye. Tahniah sbb dapat mesej balas special di blog saya :P
ni yang membuatkan saya lagi malas nak balas mesej orang -_-
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.