Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Tak bisa ku meng-hiatus kan diri :p
Sebab saya sangat menyayangi blog ini serta followers saya. Tapi sekarang Mama saya kata saya boleh on Sabtu and Ahad je T_T Takpela janji boleh on. Anyway, sekarang saya baca buku sambil on efbee. Hebat kan? Selalunya bila on je efbee, terus bukak Group Budak Budak Bloggers. Best sbb diorang sporting sangat. Hilang semua sedih medih saya. Kepada siapa yang add saya ke group tu terima kasih la ye. Lapchuuuu. Hee. And sekarang tengah menggila dengan cik Amy dekat efbee jugak. Err mmg syok. Lama tak stats-2-stats. Hee. Rindu kat Amy okay sebab dia tak datang hari ni takleh menggedik dengan dia lawl.
And pasal saya sedih-2 tu, biar je lah. I'm okay. I have you guys to make me happy againn :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.