Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Nak tempah header ? ^^
Photobucket

Hello hello. Sekarang saya akan menerima tempahan buat header dulu. Ayah saya tetapkan RM15. But saya akan pujuk dia untuk turunkan. Korang jangan bagi apa-apa request dulu, sebab saya nak dapatkan bank account. Ohh yes, nak bayar guna bank-in. Kalau tak boleh korang post. Andd, untuk menyenangkan kerja saya #heheh kalau boleh bagi gambar untuk dibuatkan header. Kalau nak 100% saya buat, saya harap korang tak complain lah ye. Untuk doodle, mungkin mnggu depan baru bukak :)
Tempahan belum bukak tau. Nanti saya kata dah boleh order nanti korang order la ye. Ni sekadar nak bagitau jeh
#Okbai

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.