Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Kenapa blog saya namanya Pandasaurusrawr?
Heyya peeps. Harini saya kemukakan soalan yan ditanya ramai. Eh takde la ramai. Takde yang tanye pun. Hihi. Saya nak bagitau je lah kenapa ye? Boleh ken ken? :)
Okay dimana datangnya Panda?
Nama tu datangnya dari Muhammad Aiman b Anuar. Saya ni kuat nangis. Sensitif la dikatakan. Apa-2 yang sedih je nangis. Pastu nanti mata bengkak. Nanti dia kata "Eeeee mata budak pandaaa". So maka dari situ la dapat panda. Hehe, dikira nama manja la jugak kot. KOT. #evilgrin.
Mana pulak datang nya Saurus?
Time nak tukar nama blog, saya rasa tak best bila letak nama "Panda" je. So bila tambah saurus tu nanti dapat Pandasaurus yang ala-2 dinosaur gitu. Comel kan? :3
Mana pulak datang Rawr?
Dah nama pun dinosaur, mesti ada rawr yang comel tuu hihi. Rawr means I Love You in dinosaur :)
Hihi. Oktuje. Buat post ni sbb kebantutan idea. Okbai >///<

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.