Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ ini entry rojak dan abc.


I'm bored. So I listen to music. It soothes my mind. Next monday ada Physics. Holy freaked. Biology okay. Chemistry , memang saya raja segala kemerepekkan. Sooo Physics please be nice to me. I need an A in one of these science subjects. It's for self confidence so yeah go figure lah.


Picture above takde kaitan dengan apa-2 pun. Just found it on tumblr and thought it was sooo funneyyyy and guess who's in the picture? Captain Jack Sparrow or #effinghot Johnny Depp :D


> MY TUMBLR <

Tadi Amy and Puteri tak datang sekolah. So saya rehat kat kelas makan bekal sandwich yang sedap hihi. Sambil mencuci pandang tengok Mr. S and Mr. LobakLobak. Mr. LobakLobak tu Aiman hehehehehe. Mr. S tu rahsiaaaaa #shhh. Setiap kali saya nampak dia, saya will go into mental freakshow mode.


Saya minat dia sebab muka dia je kay. Macam minat selebriti gituk. Hati saya still kat Mr LobakLobak kesayangan hihi. Hanya kawan-2 saya je yang tahu siapa dia. Hihi. Kadang-2 saya pergi satu kelas tanya orang Mr.S hensem tak , pastu diorang kata siapa Mr.S . Pastu saya senyum sinis pastu kata Adelaaa~ hihi.
Ok dah malas nak taip . Baii ~

    - Tutorial List
    - Personal Blog

    p/s ; This blog is for tutorials only.
    p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.