Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ I..just...don't..understand...
Kenapa orang lain mesti dengki dengan saya? Saya taktahu lah korang nak nasihat ke apa. But kalau nak nasihat, buatlah cara betul. Nak bagitau kat shoutbox, guna la ayat elok-2 sikit. Pastu tunjuk la diri korang yang sebenar. Kenapa nak jadi Anon? Takut saya cari awak kalau awak nasihat kat shoutbox? Takk. Saya sedia terima nasihat tapi memang pantang terima kutukan. 
Saya tahu blog ni memang takleh bawak mati. Abestu korang kutuk saya boleh bawak mati? Tambah dosa je tau. Ada orang kata ; "Manusia, biasalah tu". Well saya pun manusia jugak! Ingat saya takda perasaan? Ni luahan dari hati. Kalau korang berani, tunjuk la diri yang sebenar korang tu. Takyah nak meng-Anon kan diri. So... IMMATURED. I mean, saya tengok perangai budak-2 je yang kutuk-2 ejek-2. Pastu larii. Saya pun penat dah taip pasal golongan Anon ni. Yang memang tak paham bahasa. Tak reti hormat orang. Tak belajar sivik. Anyway, kutuk la kutuk. Awak tanggung dosa bukan saya. Assalamualaikum :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.