Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Home sweet home ❤
Seronokkkkkk  Y'know? Berapa banyak hotel, resort, homestay saya duduk saya tetap akan rindukan rumah sayaaaa. Katil saya , bantal bucuk saya , modem internet streamyx rumah saya , tv saya , and everything lah! There's no place like home ! No place like home ! First thing saya buat is lompat-2 atas sofa, atas katil, mandi, solat jamak asar ngan zuhur since perjalan tadi lamaaaaaa and online efbee and bloggie. Aww aww .

Anyway, saya nak post pasal something, eh someone yang menasihati saya di cbox saya and anon yang menanyakan something pada saya ne :)





Saya tak follow back sebab dashboard saya dah penuh sangat dengan orang yang saya follow. 300+ maybe? And saya follow orang kalau blog dia punya contents gempak. Andddd saya nak orang follow saya dengan hati yang ikhlas , bukan sebab nak menaikkan followers diorang :)





Mesej atas sekali punya reply : Dia tak creditkan semua. And bukan setakat tuto saya dia copy. Dia ambil codes saya melalui page source saya juga. Bagi saya ini perlu dibesarkan kerana blogger lain perlu tahu juga. Apa perasaan awak kalau benda ni jadi kat awak? Eh mungkin awak taktau sebab awak tak pernah rasa lagi. Saya dah banyak kali kena. So understand la sikit. 
Mesej second : =D
Mesej Third : Ada code yang memang saya terpaksa cipta sendiri sebab Google pun kadang-2 useless jugak. 
Mesej fourth : Dah diorang memang copycat. Kalau diorang copy codes je takpe la juga because diorang leh kat Google like you said, but ni copy dengan post-2 nya sekali sejibik. Macam mana nak explain tu?

And korang berdua ni takpayah la jadi Anon eh, I would like to get to know the both of you :)
And jangan la anggap post ni saya mengutuk korang ke apa, saya sekadar nak reply mesej korang ni since saya tak reply mesej orang di shoutbox. Thank You Anon & Nasihat :)

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.