Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Hari Guru : Nak Pergi Ke Tidak?

Hari Jumaat ni saya pergi bercuti ke Terengganu ~ Takde semangat dah nak pergi Hari Guru punya sambutan sebab kena pakai baju sekolah T_T Selama ni pakai baju kurung bebas. Best. Saya dah siap ada baju yang dah ready dah oww. Tiba-2 cikgu kata pakai baju sekolah. Since when derr? I know I should go sbb nak berterima kasih atas jasa guru-2 and cikgu Fatimah pun suruh saya pergi untuk jadi photographer \malas/ but tak semangat la. Saya nak gi cuti-2 Malaysia. Lepas Terengganu gi Kelantan. Cari budu. Hihi tu je la saya pikir bila ayah kata nak gi Kelantan. Budu sedap makan campur dengan sambal belacan. Hihi.
Nak pergi ke tak nak pergi ke tak. Aaa dush dush. kbai.

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.