Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Haha good times.. gooood times..
dear diary,i think bad luck is all over me !! yesterday,my cat met with accident and died. T__T. she was hit by a fat man driving a car !! i was so sad !! i hope no more bad luck happens !!! 
Okay uols, tau tak apa benda yang kat atas ni? Ni adalah entry diary saya time kecik-2 dulu haha. Diary tu saya kasi kat BFFLz saya Nadhirah. Dia post kat efbee dia tadi. Haha saya teringat je zaman kecil-2 dulu. Kawan baik saya Nurul Nadhirah Amalina & Nursyamila Suhaila. Besties for life eh ! 
Kitorang selalu main time petang-2 lepas sekolah agama. Saya balik-2 mesti terus tukar baju pastu pergi main kat luar. Bukan nak solat dulu owh T_T #hampas. Time tu tak baligh lagi and taktau apa betul apa salah :p


Cakap je pasal diorang, macam-2 saya ingat. Saya ingat lagi kitorang gi sambut 12th birthday saya kat Secret Recipe. Hihi best gilaaa. Time tu saya baru mula nak pakai tudung, so memang buruk hahaha. Tak jumpa pulak gambar. Tapi ni gambar waktu bfday adik saya yang ke 5 tahun :

From Left : Izzah , Nadhirah , Syamila & Meeee hihi
Muka stok childish je kan? Haha. Muka saya lagi takleh bla. Tengok tudung tu. Hahahaha hamprehhh. Hihi. Kawan yang saya rindu jugak is kawan dekat UK dulu :)

Nampak tak budak rambut hitam ponytail pakai baju denim tu? Tu saya la :P Gigi rongak. Last day of school time tu. Saya cuba cari kawan-2 saya kat Facebook tapi tak jumpa. \ke memang diorang takde facebook?/
I miss the old times. Times when I was sooooo innocent. 
Love come and go but friends stay forever <3

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.