Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ from Perak with love :D



Sepatutnya saya dah ada kat rumah tau sekarang. Tapi Abah saya lepas balik Kelantan nak singgah Rantau Panjang untuk shopping ~ Saya suka. Tapi lama gila shopping. Pastu kami gerak lalu arah ke Perak la. Then Abah kata kita stop duduk kat hotel je la sebab kalau nak sampai rumah lagi 7 jam. Saya sanggup sebab saya orang kereta haha. Tapi penat jugak. Soo kami pergi la Ezi Inn Hotel.

Saya teramatlah gembira bila Mama saya kata Hotel in ada WiFi! Hepi hepi hepi. Memang tak sabaq nak online efbee and update blog ni hahaha rinduuuu. At first memang saya lega untuk bercuti dari internet, sebab stress sangat dengan efbee, gaduh , copycats blog la segala bagai. But lama-2 saya rasa grr asal lama sangat nak balik niii LOL. Saya fikir , I blog to express not to impress. So to the hell with you copycats. I know you can't be as awesome as me. Hihi.

I thinking eating was the only thing I did when I'm on vacation because I am constantly UPSET. Bosan , rindu , sedih , dan segalanya bercampur baur. Menyebabkan saya stress. Dengan itu saya makan. Hahahahahaha. Saya sedang marah dengan Aiman tentang something. But itu antara kami. Private :/

Hahaha saya bawa tablet gi holiday. Just in case saya bosan. And memang saya bosan pun. Dalam kereta memang menyeksakan. Haha. So saya keluarkan tablet ngn laptop yang besar dabak tu and saya pun lukis doodle. Hihi. Adik saya Sarah bagi advice suruh buat warna apa itu ini. Adik saya tu kalau saya duduk ngan dia memang jadi macam ward orang gila. Ni hasil nya ye :
This is just a random portrait doodle. I did my best hihi. Saya lukis satu je sebab dalam kereta asyik bergegarrrrr and adik saya dah jadi gila haha. Hihi. I know buruk LOL. Okbai tu je. Esok sampai rumah saya hupdate blog lagi. Byee :D

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.