Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Entry Rojak lagi .

Firstly, saya nak mintak maaf kalau pape yang korang si copycat ni buat pape tak berkat, sebab mmg saya haramkan apa yang korang curi. Saya jumpa orang curi icon shoutbox + frame shoutbox lama saya. Saya dah buang sebab macam menyusahkan je. Menyampah wei. Kau ni tak matured or memang dah bengong sangat sampai tak buat sendiri? Moga korang insaflah ye. \maaf atas kekasaran bahasa/
Secondly, saya rasa kebengapan saya ada juga hikmahnya. Dulu bila saya first-2 nak buat blogger, saya taktau pun yang boleh guna Yahoo email untuk buat account. Saya pun buatlah Gmail dengan susah payahnya. Alhamdulillah, sekarang blog saya blog dipakai dengan baik dan yang pakai Yahoo pula takleh bukak. Korang, cepat-2 lah tukar Gmail ye !
Kepada orang yang ambil frame shoutbox saya tu, pandai-2 la credit kazumi.strawberru.org tau CIK FARAH.
Haha copycats ni nampak sangat nak jadi hebat cam aku. #LOL

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.