Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Do I even need to care? o.o
Lagi seorang anon. Tapi ni menarik hati saya wo. Tengok nama dia ! "Tok Nazihah". Atok saya pun pandai hantar message kat shoutbox :) 
Anyway, jum kita bincang mesej hari ni ye kawan-2.
Firstly, ofcourse la saya menang contest sebab orang suka blog saya. Cuba tengok nama-2 contest yang saya menang tu ehh :
  • Contest Blog Paling Sweet
  • Contest Pink Bunny Apekebenda tah (sorry lupa =[ )
  • Contest Blog Terkemas & Comel
  • Contest Blog Paling Colourful
Semua contest untuk BLOG kan? bukan contest "orang paling sweet" or "orang paling colourful" kan? So yeah saya tak pasti awak rabun ke apa ke. And kalau saya gedik pun. Ada kiamat dunia? Eja "Bapa" pun tak betul. Nanti saya suruh orang apa tah tu masukkan "Bapapk" dalam kamus.
And awak suruh saya respect awak eh? Achuuuuuuu ! Sorry I'm allergic to bullshit :) *quote by will smith. mah heroooo!*
Thanks for making me famous. Iloveyousuperduper :p


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.