Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Boing boing



Semalam saya ada tulis pasal orang amik frame shoutbox saya tu kan? Dia dah mintak maaf and saya pun maafkan dia. Korang, kalau korang nak ambil apa-2 kat blog ni, takleh ke mintak permission. Serious saya tak marah. Ada yang mintak frame tu semalam, saya kasi je. Kalau saya tak benarkan pun, saya boleh buatkan untuk korang. SERIOUS. Saya taknak korang curi-2 buka page source saya. Saya tak suka. Saya boleh track korang. So , nak pape mintak je. InsyaAllah saya kasi. Kalau tak kasi, saya boleh buatkan. But nak terima tu lambat sikit la ye. Saya busy.

And kepada Anon yang kata saya ingat saya hebat post pasal copycat setiap hari tu, saya bukan post pasal copycat setiap hari. Sekali seminggu sudah. Tupun saya jumpa copycat 2 sekaligus dalam sehari. Hebat kan? And saya bukan ingat saya hebat, tapi SAYA MEMANG HEBAT PUN HAHA. To Cik Farah, nak guna frame tu gunalah. Saya tak kisah :)



Saya pun penat post pasal kucing minum kopi ni lah. Stop copying people boleh?

Chemisty oh chemistry ahhhh. Saya dapat E. Tapi E tu lulus. Kalau G baru gagal. Ohdem ohdem ohdem. saya dapat 40 je, cukup-2 makan lah.\nasib baik tak fail ow/. 


- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.