Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ ALIA BIEBER. You were so nice. But so fake at the same time!

heloo there Cteanuralia , copying my tutorials won't bring you any good. Stop copying from people. Repent. INSAFLAHHHHHH. Kalau nak copy code dari tuto boleh, to jangan copy ayat sebijik-bijik. And awak takperlu la risau pasal copycat dah since you're one of them.
Ni comment saya beri pasa Ct Nur Alia pada tuto dia yang INI. Bandingkan dengan tuto saya yang NI. Sama kan? Ayat sebijik bijik jea. Ape hal doe? Ni saya kasi lagi tuto yang dia copy tanpa credit AND ayat dicopy sekali.

Center Header 
Dia : http://ilovegikwang.blogspot.com/2011/05/tutor-center-header.html
Saya : http://nananitchiepie.blogspot.com/2011/01/tutor-center-header.html

Sweet Tiles Tooltip
Dia : http://ilovegikwang.blogspot.com/2011/05/sweet-tooltip.html
Saya : http://nananitchiepie.blogspot.com/2010/12/tutor-sweet-tiles-tooltip.html

Note under post
Dia : http://ilovegikwang.blogspot.com/2011/05/tutor-note-under-post.html
Saya : http://nananitchiepie.blogspot.com/2010/12/tutor-note-under-post.html

Back To Top 
Dia : http://ilovegikwang.blogspot.com/2011/05/tutor-back-to-top-button.html
Saya http://nananitchiepie.blogspot.com/2010/12/tutor-back-to-top-button.html

Blockquote
Dia : http://ilovegikwang.blogspot.com/2011/05/blockquote.html
Saya : http://nananitchiepie.blogspot.com/2010/12/tutorial-blockquote.html
Saya tau memang macam jahat saya buat camni. #jahatke? But this is like my job. People like this are pathetic. Hari tu cik Alia Bieber dah mintak maaf. And dia kawan saya kat efbee. baik je. Rupanya, talam dua muka. Lepas ni awak takyah la delete blog la semua. Credit saya balik je. Susah ke??? Girl GET A LIFE!!

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.