Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Stupid b.
Minggu ni post pasal anons yang perangai mcm bitches je kan. O yea tau tak bitch tu apa? Anjing Betina :) Beserta smiley lagi aku kasi nih. Ehem ehem, nana gile, kau gila ke aku gila? Menyebok kat shoutbox aku. Letak nama nana gile tapi sebagai ID dia. Dia gilaaaa dia gilaaaaa omggg. HAHA. Back to da storyy. Sukati aku la nak rapat dengan Aiman ke tak. We've been together for 1 year 9 months and 1 day. Sooooo SUKETI AKU LER. Nak sound kat internet. Bapak sial. Hohoho. Mind my language. Orang duk asyik kutuk saya , saya pun terikut dengan bahasa diorang. Taubat taubat. 
Pasal benda ni, I will ask Aiman tomorrow. Since kitorang pun macam tak rapat sgt so I should ask him la. And for "Nana Gilee", Kalau nak sound pun depan-2 la wey. Kecut ke sampai nak sound dalam internet? Ohhh yee saya lupa saya kan muka disegani ramai *ceh* Soo perempuan betina camni pun takut ngn aku AHAHA. Tapi patut saya berterima kasih dengan dia, takperlu saya membazir masa jumpa betina macam ni :)
Oh , SIAL LA KAU to you too :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.