Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Pendedahan copycat.
Perhatian. Korang patut pergi check blog budak ni -> http://they-call-her-elsa.blogspot.com/ . Dia copy post seorang blogger. Blogger tu kata dia ada copy posts orang lain jugak. Thanks for the tip ye Hanna :) Buat pengetahuan korang, dia copy sejibik jibik post Hanna. Apa la kan? -__- Ini dia aa :

Original Post by Hanna :
http://i-love-my-pink-stalkers.blogspot.com/2011/04/party.html
Post yg di-Copy :
http://they-call-her-elsa.blogspot.com/2011/04/party.html
untuk post yang ni kan, dia siap ter-copy slide Hanna yang pink comel tu! Ada nama Hanna lagi ! Mmg dia copy bulat-2 owh ! Another one :

Original Post by Hanna :
http://i-love-my-pink-stalkers.blogspot.com/p/27-tips-to-study-hard.html
Post yg di-Copy : 
http://they-call-her-elsa.blogspot.com/2011/04/24-tips-to-study-hard.html
Tanpa sebarang credit pulak tu! 

About me Hanna pun dia copy sekali !
Original Post by Hanna :
http://i-love-my-pink-stalkers.blogspot.com/p/about.html
Post yg di-Copy :
http://they-call-her-elsa.blogspot.com/p/about-owner-profile.html
Sebijik! kalau perasan kat button fb 'Elsa' kan, bila tekan keluar profile Hanna. Pastu cuba baca post dia. Sejibik. Cuma dia ubah sikit-2 nama dia je.
Yang paling LAWAK nya, dia kata kat orang jangan copy benda-2 kat blog dia padahal dia sendirik copy dari blog orang! Hapadaaaaa.
Dik, jgn marah akak post pasal adik jd copycat kat sini. Tapi akak nak bg orang lain tahu jugak. Mana la tau adik copy dari blog lain kan? Adik tolong eh, jangan la copy blog orang lain. Nanti orang benci. Susah tau. Tapi kalau nak copy jugak, sukehati la. Bila dapat mesej-2 haters kat shoutbox, jgn menyesal. Kbai.
UPDATE : DIA DAH DELETE BLOG DIA.
LOL
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.