Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Penat -___-
Sekarang ni taktau nak post apa. Seriously, taktau nak post apa. Soo asyik scroll scroll kat The Fuuuu Comics kat tumblr je :D I recommend you guys go check it out. Best gila comics dia hahaha. And tadi blogjog kat belog adik Miera, pastu saya baca post ni. First word yang saya nampak is KAK NANA xD So saya baca la dari awal sampai habis, rupanya dia kata ada orang copy freebies gmbar shoutbox saya -__- Hadoii , tak habeh-2 la kucingminumkopi nihh. Haihh. Lantak korang lew. Wa cop muka tak malu & tak sedar diri kat lu. Hokay? :) 
Aimannn , tq sebab belanja MekDi tadi tauuu I lap chuuu hehe. Tapi kan Ziha duk ngidam nak main mainan Happy Meal semalam ? :D Lain kali tau sayangggggggggggggggg xDD
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.