Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ oiink oiink :3
First Storeyyyhhh.
Tutorial baru saya ni, saya cari sendiri codenye kat google okayy. pastu modify-kan sendirik! Sebelum ni saya taktau pun yang wan hazel buat tuto namenye kawai lip lap lip lap. Hari ni baru tau sbb ada orang pi jerkah kat freedback saya kata saya copy wanhazel punya. wadehell mannnnn. Agak-2 la. Dah kalau saya tak letak credit pade sape-2 kat tuto saya maksudnya saya cari kat google atau modify code tu sendiri. Pahemm? 
Second Storeyyhhhh
Hari ni Aiman takdatang sbb bangun lambat @#$%^. Haha. Takpe boleh usha Mr. S ohoii ohooiii~ AHAHAHA. Mr. S sungguh comel taw :p
*kerja saya dengan Puteri setiap hari* :D
Third Storrreeeyyyhhhhhh
MAMA KASI GREEN LIGHT BELI GRAPHIC TABLET! AWUUU~
that's all baibai :D
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.