Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ "Nana gile" datang bertandang lagi :p
Dia dah pandai woo ! Kali ni dia pandai bagitau siapa gila. LOL. Tepuk sikit tepuk sikit *clap clap*. Tapi saya still rasa dia yang gila. Still serang orang kat internet. siapa bodoh sekarang? HAHA. Kena kasi point ni.
  • Excuse me, saya tak pernah dengan perkataan "Gedik Bodo". Saya ni Gedik Macho kay, jangan silap hohoho.
  • Saya memang sedar saya bodoh. Tiada siapa yang mengetahui segalanya. Saya pun belum puas cari ilmu sebab tu saya still bodoh. Okay? 
  • Reti mengeja tak? "Kaw" tu dieja "Kau". K to the A to the U. 
  • Eja la betul-2. Nak serang pun serang la elok-2. Baru elegan macam saya gitu :p
  • Elok la saya kontrol ayu. Takdak la gambar tunggang tebalik nampak pusat bagai. Sedap sikit mata pembaca memandang. Kenapa? Kau biasa tangkap gambar tak kontrol macam ni eyyy :
Ish ish ish.. tut tut tut... 
Dah. shoo shoo. Jangan kacau rumah tangga orang. Tangkap gambar pun ayu-2 tau. Plus, jangan cakap ngan orang yang tak dikenali. Stranger danger! *tetiba je*. And pergi rumah cikgu BM, belajar cara-2 nak serang dengan elok. Takpun jumpa doktor, takut penyakit gila saya dah merebak kat awak. Smile always ! :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.