Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Just found out that.
Paint tool SAI saya dah expired waaaa. But, I still can doodle ! Takleh trace je lah -.- Penat-2 je tangkap gambar guna webcam hoho. 
ni doodle yang dilukis 100% kat komputer. buruk right i know -.-
Bila dah expired, takleh nak save ohhh ! Shiittt. So terpaksalah print screen. nanti nak mintak mama install photoshop kat sini. takpun beli SAI Paint Tool tuuu. AAAAARGH.
Tadi balik mama Aiman hantarkan. Lepas sekolah terus pergi rumah dia sbb rumah dia dekat je kan :p Faris ngn Faiz datang dalam 2 minit lepas kami sampai. Nenek , mak , adik-2 Aiman semua kat rumah kay bukan kami sorang je :p Pastu makaaaaaaan. Sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap mak Aiman masak. Tapi pedas. But I like pedas. Hehe. Then balik. Aiman ngn kawan-2 dia kena pergi solat jumaat jadi saya balik ngn mak dia jela sorg-2. First time dude. saya duduk kat seat depan dalam kereta -> Like a boss xD
Siapa boleh tolong approvekan 82 friend requests &delete-kan 95 game requests dapat gula-2 jom ! -.-
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.