Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ I wanna be..
"Nazihah , want do you want to be when you're older?"
I want to be.. happy.
Benda kat atas takde kena mengena dengan pape pun. Hikhik. Ekcuali saya dah tak happy dengan design blog saya yang sekarang. Nak ubahhhh. Rasa serabut je tengok. Anddd.. saya tak puas hati betul dengan bloggers yang sikit-2 nak delete blog sikit-2 nak delete blog. Attention seekers. Andddd sedang sakit hati jugak dengan orang yang asyik cakap perkataan ni :
UNTUNGLAAAA...
Untungla ada orang sayang, untungla kelas pandai, untung laa untung laa. Eyy, bagi saya orang yang cakap macam ni ialah orang yang tak gheti nak bersyukur. Dah ada orang sayang dia, dia nak mengharap lagi kat orang lain. Orang suruh dia belajar, dia malas. Pastu kutuk-2 budak kelas atas, kata nerd la segala bagai. WADEHELLL? Saya pun kena tau. Tapi takpe, saya bersyukur sebab saya pandai uhuu~ Dan saya bersyukur jugak sebab saya comel ohoho. Lepas ni taknak la bila orang puji je, "Ehh ehh mana ada mana ada". Lagi bagus cakap "Alhamdulillah terima kasih" pastu senyum :)
Asai merepek haa post ni? lol (Y)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.