Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Hari ni I pergi sekolahhh. U pergi ? :D
jinxedpixie:

troll locket.
Bangun pukul 6.00 pagi bangun kan , siap dengan tak semangatnya nak pergi sekolah. Rasa keberatan je nak pergi. But paksa jugak sbb nak tuntuk ilmu kan hehe :P Pastu tiba-tiba adik saya, Hajar, menangis. WTH? Where's my mama? Cari dia kat bilik takde. Ayah pun takde. Ooemgeee mana diaorang ?! Pastu saya call mama saya. Dia angkat, pastu dia kata dia ngn ayah saya pergi hantar pakcik pergi KLIA. 
Panic dah saya time tu nangis pun ada lolol. Ayah saya kata tunggu jee nanti sampai lagi 30 minit. Time tu dah pukul 7.10. Lemah gila semangat. Dah la plan dengan Aiman nak jumpa pagi-2 tu sbb dia tak gi sekolah, dia ada pertandingan hoki :( Waaa call Aiman bagitau datang lambar, then dia kata takpe. jaga diri elok-2 kat sekolah. Saya pun wish dia good luck. Biar kasi menang sekolah kita :D
Time tu dah senang hati, atleast sempat cakap dengan dia sebelum dia pergi hee. Dah habis call, pergi tengok cerita Mr.Bean untuk tenangkan lagi hati yang resah ni.Gelak punya laaa gelak sbb lawak gila. Then, Pin pin ! Driver Ayah dah sampai ;D Dalam kereta syok je air-con kita yang conquer. Hee. Pastu pujuk ayah hantar saya masuk kelas! Ayah pun kata ye laa :P
Masuk masuk sekolah like a boss. Nampak AIMAN OHEMGEEEEE. Tapi dia dah nak pergi nak bas ;'[ takpela. redha je -_- Masuk-2 kelas cikgu Biology sedang ceramah sbb ramai tak datang. Suku je datang. Kalau termasuk saya 12 orang je -.-
Takpealah bangga jadi murid yang rajin~ Wee!
asdfghjkllove:

ALL HAIL THE MAGIC GOOGLE.
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.