Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ doodlez buat hari ni ^^,
Hari ni 1 jam je boleh online. sampai kul 3.15 - 4.15. Siapkan doodle atas tu hehe xD and buatkan background twitter mcm saya punya untuk Aina Mania :) Doodle kat atas terpaksa letak watermark bcause orang dah pandai sangat curik doodle saya :( Sedih mak. Hish.
Hari ni taknak on sbb nak simpan waktu tapi ayah suruh buat kerja so on la sekali :3 Kbai.
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.