Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ to ; Anna -.-
Photobucket

Look , saya tak biasa nak tegur-2 orang ni. Tapi Anna ni dah berapa banyak kali hantar mesej yang sama kat shoutbox saya. Agak 'menyemak' okey? Bila saya check request , takde pun. Yang lepas-2 pulak dia tulis URL Blog dia , google punya URL. Eyy kau nak hack aku ke? *Kan dah keluar dah* Aku takda mood la weyy. Dah la penuh shoutbox aku ngan mesej kau nii . Nak kutuk sini? kutuk aa. Janji aku lepas perasaan. Takyah hantar mesej mrapu ni kat shoutbox aku lagi.
Sorry marah-2 pagi-2 ni. Just , urgghh la kan -.-
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.