Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ MADAFAKING COPYCAT.
Sorry for the inappropriate title -.- I'm pissed like woah~ lots of friends bagitau saya yang blog ini ( nananeemo.blogspot.com/ ) copy posts-2 saya termasuk doodles yang saya buat. Err bagus betul kan? But bila bukak dia dah delete blog dia. Bersalah, maybe? Well actually saya rasa bangga la jugak, because dia takleh nak cipta benda-2 yang saya buat dalam posts saya, dia pun jeles , copy everything & anggap dia punya padahal dia sebenarnya dengan tidak sedar diri sudah menjadi seorang yang FAKE. F to the A to the K to the E. Entah-2 kalau dia baca post ni pulak nnt dia copy post ni pastu kata saya pulak copy dia. Right? Well FYI copypig *bak kata budak cute Memey Baharom, jgn kembang memey! :P * , saya tak marah pun awak nak copy doodles saya. ehh silap-2 mmg marah yooo, but kalau ye pun please CREDIT me or JANGAN CROP nama saya kat doodles saya andddd do not copy posts-2 saya sejibikbik. SO IMMATURE WEYYYY. I hope i could have an apology from you. Dah malas nak cakap banyak-2 -_-
Eniwenkk, thanks a lot kpd friends yan bagitau saya pasal benda ni. And sorry sebab marah-2 pepagi ni. Lepasni saya mungkin buat doodle saya pastu letak nama saya betul-2 atas doodle tu. Yeah I should do that kan? & Saya plan nak import semua tutorials saya ke blog lain, then disable highlight kat blog ni. ( kejam kan? tapi boleh ke eh? ). Sooo ok baii.
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.