Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Hungry,
But iz goin' to post anywayzz :D
Soo tengok header baru saya. Dah ada doodle kan? Tu doodle made 100% by me :) Tapi tak puas hati la -.- Nak tukar balik guna gambar sendiri , sampai dah reti buat doodle lawo-2 mcm pro-2 gitu :D Saya pun ada buat another blog ( tumblr ) for my doodles :D >CLICK SINI< & nama blog pun saya tukar. Neechee tu apa? Neechee tu nama kucing yang saya rasa comel dalam buku Emily the Strange :D Dari situ la datang nama Nitchie sebenarnya. I use both >.< . Pie tu nama Pie la hehe.
Hari ni saya stay sekolah sekejap, pergi makan kat food court econsave dengan Aiman hee. Kitorang baru lepas jaga pergambaran kelas. So I deserve to eat hoho. Balik pun dia tolong hantarkan. Hehe. Naik bus :) Lepas tu blaa and blaaa the end :) Now I am hungrayhhhh and I wanna go eat so baii =)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.