Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Dah pasang hearbeat & nuffnang :)
Photobucket

Tengok kat atas ada Heartbeat. Kat tepi & bawah posts ada Nuffnang! Disebabkan nak cari duit *dah pokai punya pasal T.T * saya letak la iklan-2 dekat blog saya. Korang click banyak-2 tau! Please ea? Tankiyuu kepada siapa yang click tu yeah :D Lepas exam , saya bakal bukak dua page baru. Page apa? Secret la derr. Sekarang takdak masa nak buat. Nak study , esok nak exam ( rajin nyeww ). Hari ni plan nak buat kerja untuk Mama sebab nak cari duitttt tapi Mama takdak kat rumah la pulak aih. Tension gileww -.-
Okbai :p
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.