Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Youtube saya :D
Tadi saya ngn adik-2 saya buat video. Yela takde kerja kan kat sini emoticon02 Pastu nak upload ke Youtube , sambil-2 tu tengok video-2 lama saya. Aww mmg mcm budak kecik okay. But rindu sgt time kecik-2 dulu emoticon68 So INNOCENT time tu gaga :d: Lagi-2 tengok video-2 "Bersama Syamila dan Nazihah" ! AHAHAHAHA saya taknak post kat sini nanti Syamila malu hekhek :10: Jadi saya nak post video lain lah eh? hee. Tengok tengok :


Time ni Syamila sleepover kat rumah saya . Mula-2 record senyap-2 pastu kantoi ngn dia ahahaha :y:


Ni pulak adik saya nyanyi lagu intro cerita dongeng indon tu hee emoticon14

Tu je la yang nak ditunjukkan. Malu nak tunjuk yang lain hehe. Kalau nak tengok jugak pergi sini ; :99: nazihah's youtube channel

Oh and lagi satu saya nak promote blog pelajar baru dalam kelas saya , HAZRINA. Banyak cerita best-2. Dia ni suara nyaring je dalam kelas :98: Nama URL dia jerawat batu padahal tengok muka nya takde pun jerawat tu heheh. Suci je muka dia :95: Hazrina jgn kembang ! :face8:

Okay so tuje lah nak cerita. Okbaibaiii emoticon45
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.