Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ To : Ain ( aiensisepet.blogspot.com ) .
From : Ain.
kak, boleh tak akak ajar sy nak buat header comey cam tu? sy tak pandai lah
Akak pun taktau nak buat header-2 comel camne hehe. Akak main buat je. Bagi akak kalau ada gambar cute , tulisan pun cute , warna nya boleh dibaca and pink-2, ha dah cute dah tu :p

Adik leh cari gambar-2 comel kat Glitter Graphics , bahagian Clip Art > Cute Stuff. Header mula-2 akak buat guna Photoscape , pastu kalau nak transparentkan guna GIMP 2 .

Ni ada dua gambar comel akak kasi untuk adik eh? Picit SINI or SINI :)
Org lain takyah gedik nak ambik. Wahaha :p
Hope this helps :)

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.