Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Salam Maulidur Rasul :)
Salam Maulidur Rasul everybody!

Sekarang saya sedang bertempat di atas kerusi sambil bukak nasyid-2 yang ada selawat hee. Juga sedang menangkap gambar untuk di-uploadkan ke blog Kelab Fotografi SMKJR :) Blog tu dari tadi edit tau. Hehe.

Psst. Saya nak bocorkan rahsia lagi hoho. Tentang gambar-2 comel tuu hehe. Ni untuk raikan followers saya dah naik ke 200 :)

Sila clik SINI atau SINI . Tauu. And kepada hates. Sila click SINI. Yang sayang saya jangan click. tak pasal-2 korang hate saya jugak. Saya dah kasi warning ni. :p
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.