Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Penat betul hari ni.
Hello hello chingu sekalian! Korang what the khabar? Hee. Hari ni saya penat sangat-2. Why :120: Okay saya mula dari awak hari ni okay. Hari ni pergi sekolah pakai baju sukan. Waktu first PJK. Mmg seronok la kitorang dapat main kan. Tapi tu jugak la sebab saya penat hari ni :face53: . Lepas tu Add Math ~ Subject fave saya :w: Minggu lepas cikgu Zamrina tak datang sebab check baby dia kot ( Mengandung la dikatakan :11: ). Time rehat pulak tak makan. Pergi jumpa cikgu pasal choir. Aiman taktau lagi nih . Nak bagitau tapi asyik lupa. Tadi dia kata nak call tapi tak call-2. Ingatkan nak bagitau tadi la. Haiyakk :face16:. Pastu bla and bla and blaa, balikkkk kring-2 ~ Hari ni naik bas mini. But time tu mmg dah tak larat gila , dengan tak makannya. Sarapan pun saya mana makan. Dah separuh mati dah time tu :a:. Sampai rumah order kat Kak Lia Mee Maggi Goreng Xtra Pedas :face45: pastu pergi tidur . Hebat kan ini anak dara :s: Hee :face4:. Lepas dah kenyang on lah blog ni hehe. Saya dah reti nak curi HTML orang jugak. Discover sendiri :face44:
Aiman call saya cepat ! :face65:
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.