Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Nak cerita pasaii semalam lah :D
Semalam kawasan perumahan saya blekaut (blackout) , sapa tau? Blekaut tu time pukul 8 gitu. Saya pulak baru habis mandi and tgh cari baju nak siap pergi sambut birthday adik kat McD. Yee saya mmg suka mandi lambat-2 hoho. Time baru nak pakai baju tetiba lampu mati. Saya dah sedia nak jerit " Siapa ssuke hati tutup lampu bilik aku nih?!! " . Tapi ttibe adik saya menangis. Ade yg menjerit. Hhaha dah agak dah mesti blekaut. Saya pun senanye dah menggelabah dah. Yela dgn berbalut tuala je kan. So terkial-kial dok cari lilin ngn mancis. Hajar & Anis pulak dok peluk saya. Haihh nasib tak tercabut tuala. Kalau tak seksi maiiii. Kihkih -.-

Bla and bla and blaaa , dah pakai baju dah bertemankan lilin sejati huii~ Tapi saya sempat lagi main Plant vs. Zombies. Ketagih dahh main game tu. Siapa tak pernah main, gi main game tu cepat! Kita lawan okey? Hee.

Eniwenkk ( anyway ) , ramai tanya asal saya dah ubah look blog saya. Sbnrnya nak kasi nampak matang sikit. Dulu nmpk cam dubak kicik kan? Haa skrg dah ubah. Tuto pulak saya dah jarang nak buat sbb ada orang kritik, katanya penuh sgt ngn tuto. Haii gua buat nak tolong lu jugaa. Takpe takpe. merajuk ahh! Hehehe. Oklabaibai :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.