Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Mari kita cuba nak? :)
Source : Qyranna

1- Ambil ayat dari bulan korang lahir :

January-----------aku sepak
February---------aku lompat atas
March------------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October---------aku menyanyi dengan
November------aku jelir lidah kat
December------aku lari keliling

2- Ambil ayat dari hari lahir korang :

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3- Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan :

1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan

4- Ambil ayat dari color yang korang suka :

putih---------sebab aku suka macam tu!
hitam--------sebab aku memang degil!
Pink----------sebab aku memang terer!
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku!
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat!
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan!
Purple-------sebab ada orang suruh!
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku!
kuning-------sebab ade orang offer aku RM10!
Orange------sebab aku pikir aku bijak!
cokelat------sebab aku memang boleh buat!
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

Saya punya :D
Aku menyanyi dengan mobile telefon aku di atas motosikal sebab aku seksi dan aku boleh buat!
LOLOLOL. Cuba tau :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.