Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Lapar , ngantok dan segalakkk.
Photobucket
Rindu gila gila gila kat Amy. Dia pergi kem kokurikulum. Pagi tadi kami berpisah macam takkan jumpa bertahun-tahun hehe. Yela tanpa dia tak complete geng Pie kami kat sekolah tau. Time rehat pulak adalaaa budak-2 pi duduk tempat kami. Haish. So duduk la kat tempat lain *terpaksa*. Saya makan 7 fishball hari ni. Kenyangggg. Bila dalam kelas Chemistry asyik rasa cam nak tertidur je. Nieysa pun sama ahaha :p
Esok saya tak datang sekolah ! Sebab ayah nak plaster ceiling rumah + nak tambah lampu apa entah. So esok kami duduk kat Smart Hotel. Kawan-2 jangan sedih atas pemergian saya tau! Heee. I will try to update my blog & do my tutorials like always :)
Sekarang nak tutup lappy sbb nak hujan , pergi makan and lastly tidur. Yeah rutin harian. Okbaibai :]
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.