Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ First day kat Hotel Smart :)
Photobucket
Salam kamu semua from Hotel Smart di BBBangi emoticon02 Semalam saya kata saya tak datang skolah kan hari ni :s: So Ekcuali saya boleh datang . Hee emoticon25 Sebab hotel ni dekat je dengan sekolah. Gembira tak terkata la boleh pergi sekolah lagi emoticon49 Saya dengan Aiman pun dah berbaik hee emoticon06 Tapi satu hari nanti mesti gaduh lagi emoticon50 Takpelah , dah biasa emoticon02 Kat hotel tak leh nak jawab call dia sbb nanti tokteh dengar kami gayut dan menggedik :face32: Mesti rindu dah la sampai Ahad duduk sini. Huaaaa emoticon41 Takpe-2 nanti cuba jugak angkat time pergi kedai bila-2 heee emoticon22 .
Saya dah bermaharajalela kat kedai-2 kat sini wee emoticon21 Malam pergi beli baju ngn Mama. Aaa seronok gila tau:q: Hehehe. Ada WiFi jugak kat sini , sbb tu boleh main internet emoticon26 But boleh main kejap je , lepas ni nak tidur la emoticon03 Pemalas kan emoticon07 Hehehe. Nak kumpul tenaga , kan nak pergi shopping emoticon01 nanti . Hehe . Oklah bai.
Oh and one more thing , new header ! again ! emoticon55
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.