Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Errrrr
Ekchuali , banyak benda nak cerita hari ni. Tapi penat la. & nak pergi buat kerja skola. skrg tgh rehat, tgk cerita Timmy Time♥ yg comel tu hee. Addmaths saya dah siap. So kurang satu beban :D
Minggu ni saya PJ dua kali. Sbb jadual lama PJ ari Isnin, pastu dapat jadual baru hari Selasa. PJ ada hari Rabu pulak. Tapi esok kena pakai t-shirt PBSM, seluar trek , tudung sekolah. Ahahaha lawak kut. Takpela, budak baik kena ikut peraturan kan kan hee.
Petang tadi omong kosong ( HAHAHA ) antara saya , Amy & Haiqal amatlah -> HAHAHAHA. Haiqal bengang ngn kakak angkat dia *nama tak akan disebut atas sbb ini hal peribadi* So dia cakap la suruh gitau itu ini then bla bla bla kakak dia sudah tension sama dia haha.
Aiman pulak? Biasa-2 je hehe♥ Hari ni kesian dia kaki melecet pastu dia cabut kasut + stokin. Bila saya gelakkan dia, dia letak stokin kat muka. Eeee busuk. Takpe la gurau manja LOL ♥
Tu je la for today. O'baibai :)

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.