Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ 25 random facts about Nazihah :p
Kena tag ngn Kak Myza. Ho ho ~
Once you have been tagged , you're supposed to write a note with 25 random things , fact , habits , or goal about you . at the end ,choose 25 people to be tagged . you have to tagged the person who tagged you . if i tag you , its because i want to know about you
Ok. Jom kita mula jom? :D

1) Suka tidur atas lantai marmar.
- sejuk , sbb tu sukaa :D

2) Kedekut makanan. wee~
- selalu bawak lari makanan. ho ho. Mine ! !

3) Banyak tengok movie cartoon.
- sampai boleh hafal tau :p

4) Suka tumbuk perut adik lepas diorang mandi.
- Lepastu angan-2 kalau ada highspeed camera , mesti boleh nampak perut dyorg gegar camne hohoho. Tumbuk slow-2 je lah.

5) Penyanyi proffesional dalam tandas !
- Everybody knows kan ? ^^

6) Suka buat orang gelak .
- Lalala ~

7) Mesti kena ada something untuk dikunyah.
- Kalau tak takleh duduk diam. Asyik nak makan je :p

8) Suka buat-2 merajuk :x
- Ngn Aiman je. weeheeee ~

9) Manja. meoww ~
- Anak sulung pun gini tau , heheh.

10) Sayang akan follower-2 nya :D
- Of course la kan kan ? :)

12) Sudah terlepas nombor 11 kat atas. Mwahaha :p
- Malas nak buat. Pfftt heee

13) Cepat terasa.
- Sensitif la dikatakan ~

14) Makan dgn cara yg amat gelojoh.
- Aiman ajarrrr !! xD

15) Banyak cita-cita :o
- Nak jadi photographer , doktor forensic , psychologist , pembina web & penjaga kedai gambar :D. Tak baik kan? Tapi boleh buat part-time . wee ~

16) Sukakan warna pink.
- Hehehehehe.

17) Suka main warna-2 kertas :D
- Kreatif kan? hoho :D

18) Benci Justin Bieber.
- Sejak azali lagi . huahua

19) Taksuka cicak . Tapi suka biawak :p
- Boleh main keja-2 lagi. hee

20) Tak suka tengok benda-2 yang dah mati.
- Menakutkan T.T

Saya berhenti kat 20 je la eh? Malas sudah ^^,

Saya nak tag :
Semua kawan-2 & Follower sayaa ~ :p
Baik korang buat! Kalau tak saya buru korang wee ~
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.