Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ 240211 is just another day.
Photobucket
Kalau lah saya bukan yang sensitif takdelah monthiversary hari ni macam hari-2 biasa je. Mungkin saya tak sedar lagi kot. Dia dah matang. Dah BERUBAH. Alaa , perubahan hormon la bak kata orang. Saya tak boleh terima la kot. I repeat, dia dah matang. Dan tak boleh tahan perangai saya yang still tak ubah dari dulu. Semalam saya baca mesej dia kat phone dia , sakit nya hati bila baca. Time tu dia main badminton. Saya bagi balik phone dia pastu pergi perjumpaan PBSM. Saya buat muka monyok. Kawan-2 tanya kenapa , saya kata saya ngantok. Kawad pun tidak. Sakit kaki. hari Isnin time PJK saya tak warm up sebelum main , pastu tertarik urat kot.
Rasa bersalah sebab tipu kawan-2. Tapi saya taknak bebankan diorang dengan masalah saya padahal diorang pun ada masalah sendiri. Eh. balik pada cerita ,
I'm sorry I can't be a more perfect me.
Maaf , saya tidaklah sesempurna yang awak sangka .
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.