Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Online fb.
Online sekejap sekejap je . Takut Aiman online marah . Hee . Dia mana kasi saya online fb . Tapi dye boleh pulak ow . Dye on kat phone Nokia C3 dye tu . Err geram , phone canggih . tak aci . hee . Aiman ku sayang , jangan mara Ziha online hari ni ? Kempunan . Miahahahah . Wekk wekk .

Phone canggih , saya tak batak sangat la . Kalau phone janji boleh message , call , tangkap gambar *winkwink* & ada memory card untuk simpan banyak gambar ( perangai fotografer cenggini lah ) . Saya amatlah batak sama camera DSLR. lagi lagi Canon , Sony , Nikon . Ergh . Saya punya brand Pentax . brand tertua dalam sejarah DSLR ye , harap maklum . bangga aww hee.

Benda atas ni comel kan ? kan ? Tp benda ni buat dari tanah liat . haha . Brand DSLR termurah :p

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.