Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Hari ni nak memasak lah :D
Ye ! Hari ni saya nak masak lerr :D

Tapi masakan saya tak sehebat Chef Wan , tak sehebat masakan Mama saya . Tapi saya cuba la jugak . Tapi yang simple simple je . Kalau Tuan Raja makan tercekik dia oh . Heh . Hari ni nak masak Spaghetti & Sos keju bersosej . Jgn main main , adik saya kata saya masak dapat rating 10 bintang ! ( Mama kata cam terlebih 9 bintang je ) Huu T.T , but yeah , family saya support saya masak . Anak dara manis kena lah pandai masak kan ? Heee :)
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.