Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Dah reno belog .
Belog saya dah jadi warna biru . ada sikit sikit warna pink . header jadi simple bluee jugak . ntah nape tahun ni semua nak blue . bukan otak blue aa -,-

tapi ade je yg saya tak puas hati . ape benda hah ? haish . lamanya on hari ni . lepas gian . miahahahaha . Mama nak bawak balik laptop dari dari repair shop arini . boleh masukkan gmbr esok . Tgah menyesal sekarang ni .
Napa aku pi wat homework malam td?!
Percayalah . menyesal gila . dah biasa tak on lama skrg nak on lama lama duk tgok screen computer je . tak biasa . dah la tak beli buku latihan lagi . nak pergi naik basikal , sis saya takde kat rumah . dye ikut Abah pi ladang lemboo moo moo . nak solat , tapi sedang ABC. erm , paham paham lah eh .
Dear cikgu , lain kali kalau hari jumaat ,
kasi homework bnyk sikit boleh ? Mahaha .
nnt student lain mara pulak . hah hah . drpd korang membazir masa baik buat kerja kan kan ? wee ~ *Nazihah sudah mula rajin! Oyeah~ *
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.