Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Worried :(
Photobucket
worried kat siapa ? well refer to the pic above . who am I worried ey ? HIM la . well gini , kan pakcik dye sakit , jadi dye bnyk trip pergi hospital kan . but now dye pun sakit . really serious . I cannot tell you here lah but yeah makes me really , reallyyyyyyyyy worried. Hari ni dye ada buat rawatan , tp dye kata dye nak postpone . wtf ( welcome to facebook... ) ? So skrg tgh pujuk buatla rawatan tuh .
Hunnyyy , please get better eh :(
Anyway , in the same time tgh benggg sikit . sbb nak upgrade blog jd tgk tgk lah code yg perlu kat blog org kann . Bila kita nk copy code tu , taktau pulak dye disable right click ber-mesej tu . pastu bila saya right click je nak copy code tu , boleh pulak kuar kotak kata saya nak curi benda benda kat blog . nak copy code lah . saya dituduh gitu jea . tp lawak la hahahahahhahahahaha . saya disable right click tanpa mesej . jadi saya tarak tuduh korg curi benda kat blog saya eh :)
Apa saya merepek hah ? Pagi pagi dah tak sihat -.-
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.