Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Tara ku cha cha
Okay , tajuk post tu tade kaitan ngn apa yg nak di-share hari ni eh . hahah . Okay , nak ckp ape eh ? Umm , hari ni saya baru download cerita The Chronicles Of Narnia ; Prince Caspian & Shrek 2 ! Weee ~

Dah la bosan yg amat nih , pastu tmbh lagi ngn kebengangan terhadap seorang copykucing ! Eii , semua kau nak ikut kan ? tolong laa . Ingt snang ke nak fikir idea untuk wat blog nih ? Hah ? Ayat ayat semua kat sini pun reti nak copypaste je kan kau ? Hoi . Teringin nak tgk saya ngamuk kluaq 3 kaki kea ? *Ceh gurau je . tapi still membengangkan la siot -.-

Hang tak se-cool sayaaaa ! MWAHAHAHAHA :p

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.