Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Taggy to the tag tag :>
Rajin betul saya update blog hari ni . haha lepas gian :p
Tadi bukak blog Nadhirah pastu kena tag untuk jawab soalan . okay , memandangkan still 'agak' rajin , jawab je la eh :)

Apakah status anda ?
Dah kahwin dan ada 2 anak. Ahaha jk jk.
Still "In a relationship"

Ceritakan tentang diri anda ?
Seorang manusia. Perempuan. Pendek comel loteyy *AHAHAHAHA perasan. Banyak cakap dan banyak makan . Mwahaha

Apa pandangan anda tentang dunia blog ?
Macam macam ada ! Heh heh

Nasihat kpd rakan2 yg baru nak buat blog ?
Make sure tak reveal secret yg boleh dijadikan fitnah eh , and follow blog saya kalau nak gula-gula. heee :P

Nyatakan keunikan yg ada pd blog anda ?
Erm , ada keunikan ke ? tolong weyh ? HAHAH

Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog ?
Sampai bila bila pun boleh. Impian saya untuk meluaskan lagi pengetahun IT nih , ceh wah :D

tag 4 org :
Nieysa , Puteri , Amy , Kak Myza
Heh heh , korg jawab la aww aww heh :p
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.