Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Sixth award , tq Nadhy :)
from cik kak Nadhyrah :]

tadi nak update blog pasal new year , tapi ttibe nampak award cik kak sorang ni jd post ni dulu la hee :D nnt saya post psl new year after 12AM+ . Baca tau ! ada ucapan sikit untuk korang . *Nak suprise ni hee *

Okay , sekarang kena jawab soklan ye :D
1) adakah awak sudah follow Nadhirah ???
Time Tengok skrin computer guna lilin je pun saya dah follow . *Aiceyhh.

2) apakah azam 2011 awak ??? Berikan 3 azam...
  • Belajar leklok ( jawapan biasa haha :p )
  • Taknak dgr cakap orang orang yg suka let me down tuh! Cobaan !
  • Menggembirakan ibu bapa saya dengan prestasi 2011 ni :')
3) apakah awak akan still couple/akan couple dgn org tuh 2011 ni???
Kalau saya , YE ! hee . InsyaAllah :)

4) apa perasaan awak tentang umur awak yg smakin TUA ??!!
Gembira , kelip mata je nnt dah adult. tapi sedih sbb ajal semakin mendekati ... sentiasa di ingatan *.*

5) Tag 5 org yg awak syg/blog yg awak rase cntik....
Nieysa , Kak Myza , Puteri , Amy & Syira :)
Thanks for the award Nadhirah ! :)


Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.