Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ sadissss =__='
hmm , saya menulis post ni dgn air mata berderai -.-
yelahh . tension btul hari ni . boleh crita pnjg pnjg .
bmule lahh td , tgh chat ngn Amin ,
pstu dye tnye la , tak mesej ngn A kew ?
pastu saya pung jawab laa , tak sbb dye xde kedit & nombor dye tmt tmpoh.
pastu dye kate , "sye bru tpupkn dye smlm , xkan abes kot"
saya pun , OMG . rasa ditipu. pastu biasalah ,
kalau dpt berita cmtu mstila pikir mcm mcm kan.
pastu "Dye" pun on . pastu dye kate la
saya tak call atau msj dye pon .
HOI. mne la aku tau kau ade kedit ?!! but ckp dlm minda je.

pastu dok berderai aiq mata tu , Mimy Pie post kat blog dye
pasal saya !! touching gila. lagi berderai air mata. rindu ohh kt kwn kwn :'(
pastu IM ngn Haiqal . private conversation haha.
entah . fikir2 , "Dye" kan suka kat perempuan lebih matang kan ?
buat pe la dye nak sukakan kite kan ?
mesti dye takde perasaan kat kite kan ? :(
Doctor kata jgn stress sgt nnt sakit.
Mungkin sbb tu la mkin sakit oh. pstu tkenang pulak ape yg jadi ,
24 November harituh . Sakit badan , sakit hati , lepas ni sakit jiwa pulak.
Rasa bodoh sikit post benda ni kat blog ,
tapi nk wat cmne ? xde tmpt nak ngadu .
Saya & Dia punye hubungan pun cm tak kemana mana.
nak bincang , takleh . Dye asyik buat kerja la , pstu tak on .
Mesej pon malam malam je . skrg sye punye nombor lak tmt tmpoh.
rasanya mesti dye lagi senang tkde sye kan ?
sbb nnt mudah laa dye nk wat kputusan pasal dye nk sekolah mane thn depan.
Saye bukannye penting pon -___-

Rindu lahh kawan Pie sayaaa ! :((
Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.