Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ nak complain jap .
nak meng-complain jap ye , tgh tensyen :face33:
  • First complain , pasal org yg slalu IM saya kat fb ni . ni bukan IM nak tanya khabaq kea hapa , ni IM sbb nak tanya psl blog , mintak tolong buatkan blog . bukan taknak tolong do , masalahnya leh tanya tak mood saya oke ke tak ? sbb semalam saya tolong buat blog time tgh menangis. SERIOUS ni . nak cakap masa tak elok kat korg , nnt kata saya ni sombong , taknak tolong . bukan taknak tolong , tp tak perasan kea saya sekarang tgh ada masalah . ingat saya ni kaunter pertanyaan kea ? bukan nak marah , saya pun perlukan privacy okey . *siap komplen pertama .
  • Okey , second complain pasal society rakyat Malaysia nih ! *cehh . asai saya tengok surat khabaq tak habeh habeh psl buang anak , dera anak . kesian baby yg kena buang tu ohh , korg dah pandai beromen dpt anak buang jea. tak syg kea ? kalau xnak pun letak la leklok kat rumah anak anak yatim kea ? nnt org jumpa dyorg tlg lah . nih buang ngn care kejam . tanam hidup hidup , buang dlm jamban , baling dari keta . pastu psl dera anak ni , kalau tga marah sgt pon jgn dera anak ! dera la diri sendiri . saya sebagai seorang anak juga amat lah marah ye dgn hal ini!! *cehhwahh anak anuar ;)
  • Third complain , pasal time saya kat TMC . td tgah tunggu la kat kaunter nak bayar barang ngn nenek kann. Ada kea tak semena mena sorg makcik ni pi potong kami ? Buat muka selenger lak tuh . saya pun pndg je dye ngn pandangan "hoi jgn potong baris kami . blah cpt " . haha . pstu dye tgk je saya balik . amboiiii . tapi lame2 dye blah gak . asyik tukaq counter je . pstu byr lambat . ape daa , bsaba lah oo . bak kata atuk saya , Allah sentiasa berada dengan orang yg bersabar :)
heheh . sory post cam hapee je . nak lepas angin sat. eh silap lepas tensyenn hee mrgreen

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.