Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Malam 24 haribulan .
24 hari ni monthiversary saya & dia yg ke 17 bulan. And hari ni jugak genap satu bulan lepas saya abis operation *kira gak tuh . Pukul 1 pagi kitorang chitchatkitkat kat handphone. Habes kul 3 pagi , lepas tu ktrg tak contact atas sebab dia ada hal T.T

Satu hari kerja saya cari gmbar untuk header blog & design header blog . asyik tak puas hati je ohh haha . Pastu Paklong saya datang ngn anak cucu dye . Makan satayyyy malam ni . Saya bantai 6 cucuk je , nak kasi kat budak budak kecik lain laa dikatakan *kakak saudara mithali* . Ramai tau budak kecik nye . Keluarga belah ayah saya mmg besar . Adik beradik sembilan org , setiap sorg ade anak smpai 7 org , pastu dpt pulak cucu , pastu on and on la. heheh . Kalau belah mak saya pulak , cucu nye yg paling besar pun saya la heh ;)
Masih mengidam kari kambing . tolongla weyh -.-

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.