Dashboard | +Follow

McJellyz Tutorialz.


★ Makan ngn Mr. Bean :D
bukan lah betul betul . tapi dalam tv je. tapi kan best kalau dye temankan ? haha. mesti lawak. wee. tadi pukul 2130 , perut saya mula berdangdut lagu I like to move it tu. Batak ngn lagu tu camni la jadinye haha. Dengan itu saya pun wat Scavenger Hunt kat dapur uh. Nasi , OK. Ikan Goreng , Ok. Tapi , mana sambal terung yang enak tu ?! Cari cari cari jumpa la jugak. Tak sempurna tanpa sambal terung. hee

Pastu dengan Bismillahirahmanirahim , Ngap ! Ohh lazat sungguh . Sambil sambil tu flip flip channel tgk ape yg best. tp huh ! kecewa. takda cita best. last last tgk Mr.Bean je. Dye pon buat episod makan oh. hee .

Lepas dah makan uh , naik atas on fb , on blogger ( apa lagiii ) . Dan ada la budak mintak watkan blog dye hee. Sory ye panggil budak hee. Nama dye Syaherah. jadi tadi jenguk jenguk blog yang saye wat tu kan . Huik. post pasal saya. tapi asal panggil Nana PAIN ?! tp sokay sokay , janji ada penghargaan mwahaha. Follow blog dye tau *iklan jap* . click here to go to her blog .

Okeh , Adios :face52:

Photobucket

- Tutorial List
- Personal Blog

p/s ; This blog is for tutorials only.
p/s(ii) ; I'm more active on my personal blog.